Fotografii Nunta

image

image

Cand planuiesti nunta visurilor tale,o nunta magica,o nunta cu stil,iti doresti bineinteles ca totul sa fie pus la punct pana in cele mai mici detalii. Acest moment poate fi unic in viata si atunci ne dorim sa pastram fiecare amintire,fiecare urare,fiecare zambet.

Emotiile si magia unei astfel de zile sunt uneori atat de coplesitoare incat realizam abia a doua zi ca timpul a trecut atat de repede incat nu am reusit sa ne bucuram de fiecare invitat in parte,de fiecare dans,de fiecare floare atent aleasa pentru a da farmec aranjamentelor de pe mese,de tortul ispititor pentru care ai facut 'efortul' de a degusta din 10 cofetarii diferite..

Vei realiza ca adevaratul deliciu al unei nunti este reprezentat de fotografiile reusite,de momentele pe care le-am surprins cu gingasie,emotie dar si cu multa veselie prin lentila aparatului de fotografiat.

Fie ca sunt fotografii de grup,fotografii ale voastre,ale fericitilor miri,ale parintilor emotionati,momente haioase surprinse de care te vei bucura,iti garantez ca acestea vor ramane alaturi de tine pentru tot restul vietii,marturie a iubirii voastre impartasite si a bucuriei invitatilor de a va fi alaturi in aceasta zi.

Alege totul cu grija si cu mare atentie la detalii ,dar alege fotograful cu cea mai mare atentie,pentru ca prin viziunea sa vei putea pastra alaturi intreaga emotie a nuntii tale.

Cine este online ?

We have 1 guest online
aparate foto digitale

Marturii

Mi-au placut la nebunie pozele, acum am toata povestea nuntii!

Diana M.